Planera inför snowboardresan

Har du tänkt att åka snowboard i vinter och kanske dra på en resa till fjällen lagom till våren? Eller är det kanske Europa som lockar? I vilket fall så är det smart att börja planera i tid. Fundera vad som passar bäst för dig och ditt sällskap. En stuga kan vara mysig att bo i men på ett hotell får du en helt annan service. På en snowboardsemester följer det ofta med en hel del packning och därför kan det vara smidigt med en egen stuga där du kan förvara din snowboard utomhus över natten.

Resan mot bergen och skidåkningen

En annan sak värd att fundera över är hur du ska ta dig till din snowboarddestination. Är det möjligt att ta bilen kan det krävas ett takräcke för att snowboarden ska få plats och väljer du flyg kan det vara bra att ha någon slags väska för brädan.

Uppdatera garderoben inför resan

När du ska börja packa inför din resa är det bra att se över garderoben i god tid innan. Det kanske behövs några uppdateringar av viktiga utomhusplagg som exempelvis underställ eller varma sockar. Genom att skaffa något nytt och praktiskt plagg kan semester bli ännu härligare!